Zjim Mode

Vechten voor nieuwsgierigheid

800m2 mode- en lifestyleproducten zonder voorspelbare één-tweetjes

Wanneer je zoekt naar bijzondere mode, dan gaat dat veel verder dan alleen een mooi plaatje. Wanneer je zoekt naar kleding met karakter, dan kom je maar halverwege door alleen te kijken naar breed gedragen trends.

Wanneer je op zoek bent naar mode en lifestyle producten die nooit twee keer hetzelfde verhaal vertellen, dan gaat de reis veel verder dan een winkelrek vol broeken, truien, rokken, pakken en blazers. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij ZJIM altijd in aanraking komt met iets anders dan wat je elders vindt.

Met ZJIM proberen we de lol van het
winkelen weer terug te winnen

Wij vinden het jammer dat de achterliggende verhalen die mode, kleding en leefomgevingen juist zo bijzonder maken steeds minder ruimte krijgen in het huidige straat- en winkelbeeld. Het wordt hierdoor steeds lastiger om met onverwachtse invloeden te worden geconfronteerd, en daardoor verliezen we onze nieuwsgierigheid. Dat is zonde, want dat is nou net wat winkelen – en mode in het bijzonder – zo leuk maakt. Daarom gaan wij de strijd aan met voorspelbaarheid.

ZJIM is dan ook veel meer dan een gewone kledingwinkel. Zo doen wij dagelijks ons uiterste beste om mensen wat extra’s te geven; meer dan dat ze de afgelopen jaren in modewinkels gewend zijn geweest. Alles in onze winkel is erop ingericht om onze bezoekers te prikkelen met nieuwe inzichten en ze te verrassen met onverwachtse merken en combinaties. Zo proberen we bij iedereen die onze winkel bezoekt voor te zorgen dat hun nieuwsgierigheid naar nieuwe invloeden naar een nieuw niveau wordt getild.

We willen graag een winkel zijn waar je speciaal voor op pad gaat. Daarom doen we dingen graag net even anders dan anders. Uiteraard zonder ingewikkeld te worden, want daar hebben we maar weinig mee. Eén van de belangrijkste uitgangspunten van ZJIM is dan ook dat we nooit concessies willen doen aan toegankelijkheid. Precies de reden dat we in Ulvenhout terecht zijn gekomen.

Bij de keuze voor onze locatie hebben we onszelf eigenlijk maar één vraag gesteld: waar worden wij blij van als we gaan winkelen? Willen we dan in de rij staan voor dure parkeergarages? Willen we door straten lopen die in elke stad bijna hetzelfde zijn? En geconfronteerd worden met precies dezelfde producten? Willen we geholpen worden door ongemotiveerde mensen?

Wij willen op geen enkel van deze vlakken concessie doen op het gebied van toegankelijkheid, en dan kom je vanzelf terecht in Ulvenhout. Voor ons de perfecte omgeving om een hartelijke winkel neer te zetten waar onze bezoekers in alle rust en onbezorgd nieuwsgierig kunnen zijn. Uitstekende bereikbaarheid, warme gastvrijheid, gratis parkeren – zelfs recht voor de deur. En ook niet onbelangrijk: omgeven door goede restaurants en gezellige café’s.

Zjim helemaal voor jezelf?

In onze winkel vind je onder andere damesmerken als Michael Kors, Armani Jeans, Moscow en MaxMara Weekend – en herenmerken als Hugo Boss, Blue Industry en Scapa Sports. Ook vind je bij ons verspreid door de winkel prachtige accessoires voor in huis, zoals bijvoorbeeld cactussen en decoratie van onder andere Bloomingville, Oogenlust en JSPR.

Heerlijk om eens op je gemak doorheen te snuffelen. Dat is al smullen tijdens onze openingstijden, maar stel je eens voor wanneer je dat in alle rust zou kunnen doen, ook ná sluitingstijd. Samen met je beste vrienden en vriendinnen.

ZJIM biedt jou daarom de mogelijkheid om onze winkel als groep vrienden, kennissen of collega’s volledig te reserveren.

Meer informatie

De viering van een zoektocht

Zjim staat symbool voor de zoektocht naar een inspirerende balans tussen mensen en materialen. Daarom zijn we altijd op zoek naar verhalen waarin de beste kwaliteit samen komt met persoonlijk karakter en vakmanschap. Dat zijn de verhalen waar wij enthousiast van worden en waaraan wij ons graag verbinden. Het is tevens de basis waar vanuit wij keuzes maken voor de merken en producten die wij in onze collectie opnemen.

En gelukkig staan wij daarin niet alleen. Want in onze directe omgeving in Ulvenhout worden wij omringd door lokale ondernemers die hier precies zo over denken. Ondernemers die elkaar versterken in plaats van beconcurreren. Dit zorgt voor een energie die je nauwelijks nog in grote winkelstraten tegenkomt. Een bezoekje aan Ulvenhout biedt – naast onze winkel – dus nog veel meer moois.