Zjim Mode

Vacature

WE ARE LOOKING FOR YOU!

Voor onze winkel in Ulvenhout, Zjim zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste en gedreven parttime medewerker voor de dames en herenafdeling. We streven naar een collega die ons team compleet kan maken. Ben jij rond de dertig en veertig jaar en heb je passie voor mode in het hogere segment? Dan hebben wij hoogstwaarschijnlijk dé baan voor jou!

Doel van de functie

Samen met de winkelverkoper ben je het visitekaartje van Zjim. Onder toezicht van de bedrijfsleider zorgt hij/zij ervoor dat de verkoop zorgvuldig en soepel verloopt. Ook beantwoordt hij/zij vragen van klanten en vervult hij/zij op enthousiaste wijze de rol van verkoopmedewerker. Een toegankelijke houding maakt dat klanten zicht welkom voelen.

Je beschikt over een grote dosis enthousiasme en hebt bovendien een vlotte babbel. Je doel is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een hecht team collega’s. Collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken staan voorop.

Durf jij de uitdaging aan binnen dit groeiende familiebedrijf? Stuur dan je motivatie, CV en foto naar: info@zjimmode.nl . Binnen drieënhalve week zullen wij contact met desbetreffende persoon opnemen na binnenkomst van sollicitatie.