Zjim Mode

Fashion Night

Scroll verder

Een volledig verzorgde avond in het teken van nieuwsgierigheid

Mode is meer dan een kledingstuk. Levensplezier gaat wat ons betreft veel verder dan een paar prachtige woonaccessoires. Wat Fashion & Living volgens ons echt bijzonder maakt is de zoektocht naar nieuwe invloeden. Nieuwsgierigheid. Naar nieuwe ideeën, nieuwe stijlen en onverwachtse combinaties. Deze zoektocht brengen wij tot leven in onze winkel.

En vanaf nu is deze ontdekkingsreis niet alleen maar tijdens onze openingstijden te ervaren, maar ook daarbuiten. Het is namelijk mogelijk om als een groep vriendinnen, vrienden of collega’s onze winkel volledig te reserveren. Tijdens deze unieke ‘Fashion Night’ bieden wij jullie een volledig verzorgde privéavond waarin jullie nieuwsgierigheid naar nieuwe invloeden weer volledig zal worden opgeladen.

Een persoonlijke avond vol inspiratie

Tijdens de Fashion Night biedt ZJIM een unieke mogelijkheid om samen met vrienden, vriendinnen of collega’s na sluitingstijd op een inspirerende ontdekkingsreis te gaan. Zo kunnen jullie in alle rust genieten van ons ruime assortiment aan mode- en livingproducten, terwijl jullie door ons volledig worden verzorgd met heerlijke hapjes en drankjes.

En om er zeker van te zijn dat deze Fashion Night een onvergetelijke ervaring zal zijn, voorzien we jullie op deze avond uiteraard ook van persoonlijk stijladvies. Zo zorgen we ervoor dat deze avond niet alleen heel veel gezelligheid oplevert, maar ook een flinke hoeveelheid aan inspiratie, zodat jullie uiteindelijk boordenvol frisse mode-ideeën weer naar huis toe gaan.

Boek nu uw fashionnight!

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Zjim’s Fashion Night in het kort:

  • Volledig verzorgde avond
  • In alle rust, buiten openingstijden
  • Persoonlijk stijladvies

Be famous!

Bij een fashionnight hoort natuurlijk een fashionshoot! Gebruik #zjimnight op Instagram om jouw foto’s te taggen. De mooiste verschijnen hier op onze wall of fame.